Let balonem Bouzov



Zapomeňte na denní starosti a podívejte se s námi z ptačí perspektivy na nádherný hrad Bouzov. Nechejte se unášet větrem nad malebnou krajinou výběžků
Drahanské vrchoviny. Lety balónem Bouzov jsou velmi oblíbené, jelikož se zde každoročně pořádá největší balonová akce v ČR, Balóny nad hradem Bouzov.
Pokud si vyberete let balónem Bouzov, nabídne se Vám dechberoucí pohled na podhůří Jeseníků, kde se v dáli vyjímá Praděd s výškou 1491m nad mořem. Na jih od Bouzova nepřehlédneme rozkládající se úrodnou Hanou zakončenou Chřiby, které se vztyčují za Kroměříží. Z pohledu na východ je vidět Hostýnsko-Vsetínská vrchovina. Z té ční poutní místo 735 m nad mořem – Hostýn, s pohledem na vyčnívající národní kulturní památku Bazilika Nanebevzetí Panny Marie. Vyhlídkový let horkovzdušným balonem nad  Bouzovem předčí Vaše očekávání. Let balonem Olomoucký kraj.

Koupit letenku pro tuto lokalitu

Místo startu pro vyhlídkový let balónem Bouzov

Místo odletu se může změnit, s ohledem na povětrnostní podmínky v den Vašeho letu. Místo odletu se dozvíte v den letu i s ostatními pokyny pro let balónem.